Ρεσεψιόν

Τίποτα δεν προδίδει το αίσθημα που νοιώθει κανείς πριν μπει στο Αρχοντικό.  Η έκπληξη σε περιμένει στην εξώπορτα!
...Γιατί μόλις μπαίνεις η ματιά πάει ψηλά, στο διώροφο ταβάνι, από όπου κρέμεται το χειροποίητο πολύφωτο, από ροζ φυσητό γυαλί Mourano. Έχει έρθει από σαλόνια του πατρικού της οικοδέσποινας θυσία στο βωμό της αγάπης της στο Αρχοντικό και στην διακόσμησή του.

Το γραφείο της reception, από ξύλο καστανιάς δεσπόζει!
Είναι και αυτό σχεδιασμένο από την ιδιοκτήτρια αρχιτέκτονα (Μαρία Daiamond), καθώς και όλα τα λειτουργικά και διακοσμητικά στοιχεία.
Γνώση, εμπειρία και αγάπη, που φτιάχνουν δημιουργία!

Τα κάδρα από την Βιρμανία με τις πούλιες, και τους δράκους, στην απλοϊκή διακριτική κορνίζα τους, δεν θα πρέπει να ξενίζει τον επισκέπτη.
...Και η Μαρία τους έφερε από τα μακρυνά ταξίδια της, έτσι όπως οι τότε ταξιδευτές - ξενιτεμένοι, έφεραν στο σπίτι τους δώρα, από χώρες μακρινές...
...και η παράδοση Συνεχίζεται!...

Το παλιό ντουλάπι, με τους πλουμιστούς αρμοκαλύπτες, είναι γεμάτο γλυκά και η εσοχή του κουταλιού για το βρυσάκι, όπου έπλεναν τα χέρια τους οι επιθυμούντες, μένει ανέπαφη όπως παλιά,για να μας ταξιδεύει σε άλλες εποχές!

Επικοινωνία

  Μαρία Ντάιμοντ

  +30 24280 99404 - +30 6944 896565

  +30 24280 90113

  Μακρυνίτσα - Πήλιο

  info@pandoramansion.com

Follow us:


ΑΡ. ΜΗΤΕ 0726ΚΟ5ΟΑ0001001


We accept:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information